KOM OCH TITTA, VETTJA :)

"Stanna Upp!" - Teater Sagohuset

  En dansföreställning med inslag av film, poesi, teater och sång om människors ständiga strävan efter fullkomlig lycka. Hur utspelar sig människors värderingar, frågor och handlingar i vardagen? Vad betyder fullkomlig lycka? Vad innebär välbefinnande? Vad värdesätter vi i livet och vad bör och vill vi egentligen värdesätta? ”Stanna upp!” är en känsloladdad föreställning som speglar konsten att leva.

Skapad och regisserad av: Erik Sörgren, Louise Carlsson.
Koreografi: Louise Carlsson, Erik Sörgren och Elina
Lajsic.

lördagen den 23/1 kl.13.00, kl.16.00, kl.18.00
 

Pris: 40:-

Begränsat antal platser! Biljetter säljs på Teater Caféet i Folkets Hus lokaler. Du kan också boka biljett via [email protected]. (ange namn och föreställning)
Kvarstående biljetter kommer att säljas 15 minuter innan föreställningen på Teater Sagohuset (Revingegatan 8) i Lund.

Jag kommer snart tillbaka!

Hej på er!

Det var ett bra tag sedan vi hördes nu!
Anledningen är tyvärr ganska simpel - Jag har inte haft tid eller ork till att skriva.
Jag sätter bland annat upp föreställningen "Stanna Upp!" här i Lund om cirka en vecka, och det är en hel del jobb då jag är producent, regissör och koreograf tillsammans med endast en till vän.
Ja, det är mycket jobb, då ska ha koll på precis allting. Hur som helst - Jag lägger upp lite mer info om föreställningen här snart, och hoppas att ni vill komma och titta!

Jag "kommer tillbaka" och blir åter aktiv här så snart jag ändrat lite med designen på bloggen, samt haft premiär av föreställningen som jag berättade om! Då blir det mer bilder, videos och uppdateringar överlag :)

PUSS OCH GODNATT!


RSS 2.0