Söndag.

Inte mycket tid till någonting. Och då blir man sjuk. Detta har hänt mig, åter igen. Blev dålig i början av förra veckan, när vi började skolan, sedan har det bara bilvigt värre och värre. Jag hoppas bara att detta året blir lite friskare än förra, då jag hade både bihålsinflammation, öroninflammation och lunginflammation. Helt galet. Men men, nu ska jag verkligen Försöka sköta mig! Okej, jag kanske var en aning osmart igårkväll, men fest är ju fest ;) Idag var jag inte heller särskilt smart. Dansade i några timmar för Ivan på phanatix. Låter nog verkligen som at jag får skylla mig själv , men jag har verkligen försökt ta det lite lugnare och inte göra så mycket.. men är det gratis som det var idag på klassen, så måste man ju ta den! Nu har jag feber och inte kan jag ju missa skolan imorgon. Balett, massa teoriämnen, körträning för jesus christ och ännu mer dans.. Kan inte missa.

Nu ska jag dricka massa vatten + c-vitamin och äta ett äpple. Sen ska jag sova. Helt otroligt för att vara mig. Brukar oftast blir runt 00.30 iallfall.. Så det är bra!

Ha det bra. Puss och puss.


Me and Tommy

     Från bidraget till koreografitävlingen

Hallåhej ",

Hittade mitt gamla CV på datorn.
Mycket som har ändrats och mer att skriva till. Kulkul :)


Mål

Jag flyttade till Lund i höstas för att gå på Lunds dans- och musikalgymnasiums treåriga yrkesutbildning. Mitt mål är att få breda mina kunskaper och få mer erfarenhet, sprida glädje och inspiration.


Profil

Som person är jag målinriktad, kreativ, ambitiös, spontan, glad och optimistisk. Jag är ansvarstagande och lojal. Jag har intresse för att lära mig nya saker och är nyfiken på det mesta.


Min fritid

På min fritid har jag under de senaste åren dansat upp till sex gånger i veckan, utanför skolan samt undervisat i hiphop (ålder 9-16) och dansmix (4-8 år). Nu undervisar jag på Zwing It samt Medborgarskolan i Lund. Jag dansar också regelbundet på Freestyle Phanatix i Malmö. Utanför dansträningen studerar jag och är engagerad i olika evenemang.


Intressen

Förutom dans, sång och teater har jag såklart andra intressen. Jag älskar att måla, fotografera, koreografera, träffa vänner och nya människor, resa är också något jag älskar och jag är en pysseltjej som älskar att dona med saker.


Studerande/Praktik

•-         10 år i grundskola med bra betyg i samtliga ämnen

•-         Praktiserat på bla Värmlandsoperan, SVT, SR (Sveriges Radio), Folkuniversitetets musikallinje och Värmlandsoperan.



Erfarenheter (dans)

•-         Dansat i ca 11 år

•-         Dansar upp till 9 ggr/veckan:

(Balett 2 ggr/veckan, Streetdance 3ggr/veckan, Modernt/Fridans 2 ggr/veckan, Jazz 2 ggr/veckan samt Stepp 1 ggr/veckan.)

•-         Arrangörskurser för dansevenemang, produktioner etc. Ledning av Alexandra Rudnicka samt Carl-Olof Berg

•-         Dansat på Pineapple dancestudio i London under en period

•-         Kurser för dansundervisning

•-         Undervisat i 2 år

•-         Varit på ett flertal dansläger i Sverige

•-         Dansat för bla. David Moore (US), Damon Frost (US/SE), Misha Gabriel (US), Nick Bass (US), Sonya Tayeh (US) Lin Samuelsen (DK/NO) Fredrik Herranen (SV) Martin C Feretti (SV) Oskar Pitré (SV) Sabina Dahlfjäll (SV), Bounce (SV), Carl-Olof Berg (SV).


Uppträdande bla.

•-         "Möte i MUSIQ", dansare

•-         "Mind The Gap", dansare

•-         "Intersecction", dansare

•-         "Streetlife", dansare, aktör samt vokalist

•-         "Nära Inpå", dansare, aktör samt vokalist

•-         Karlskoga nyårsrevy (06/07), dansare och vokalist

•-         Nationalsången 6 ggr i LLA, varav 3 i tv

•-         "Förband" för Amy Diamond, Sissel Kyrkjebø, Tommy Körberg

•-         Bakgrundsdansare till Da Buzz i "Möte i MUSIQ" i Löfbergs Lila Arena (med bla Henrik och Magnus Rongedal)

•-         Vann koreografitävlingen i Lund 13/3-08

•-         "Back to Broadway" i Lund 14,15/7-08


Hey again.

Nu börjar allt på en gång och det finns knappt tid till någonting. Jag har precis kommit hem, till mitt ställe i Lund, och ska snart iväg til Malmö och ta klasser. Är redan jättetrött men jag hoppas på att kunna rycka upp mig!
Första dagen i skolan idag också. Vi börjar ju ganska sent, jämfört med övriga ställen och skolor, men det är pga kompensationsledigt för vår praktik, Jesus Christ Superstar (med Ola Salo, wiiiie ^^). Skönt.

Jag har iallfall fullt upp nu men jag ska försöka hinna skriva lite om mig själv så snart som möjligt.  Men inte nu som sagt, nu blir det träning och DANS! Som vanligt ;)

Puss&kram!


Jag & bloggvärlden

Att få igång en blogg är ju inte det lättaste, enligt mig. Man ska förstå alla dessa koder överallt, uppdatera sig ständigt och ha koll på alla andra bloggar, lägga ner tid och möda på denna sida, trots att man vet att tiden inte räcker till. (I mitt fall iallafall)
Varför vill jag börja blogga då? Jag vet inte riktigt. Det känns kanske lite som att ha en kompis som man kan skvallra till, berätta tankar som far hit och dit och få utlopp för saker som har hänt, utan att kompisen någonsin tycker att man är tjatig eller helt knäpp.

Jag bryr mig ärligt talat inte så mycket om vad andra tycker eller kommer att tycka, om det jag skriver. Inget fel med att bry sig om det. Tvärtom. De som gör det får säkert tuusentals med läsare. Det är bara inte mitt mål.

Hoppas ändå att ni kan finna något som intresserar er genom min utveckling som bloggare. Jag kan ju förvarna lite om att jag är ganska kass på teknik, och det här med koder osv är inte riktigt my style. Som tur är har jag min söta vän Nicole som faktiskt redan hjälpt mig massvis. Tack för det ;)

Jag kommer att berätta mer om mig själv framöver men ni får ha lite tålamod.
Ta hand om er sålänge! Pussar&kramar,
Louise


RSS 2.0