Åter i London.

Hej hej.

Har haft lov och för mycket tankar i huvudet sista veckan så därför har jag inte skrivit här..
Kom till London igår. Själv. Till en tom och fuktig lägenhet, utan internet, tv, mat, samt nån att prata med.
Snacka om jag ville tillbaka hem igen!
Annars är allt okej, men många saker känns lite tungt emellanåt. Så fort jag inte har ett späckat schema så börjar jag grubbla på saker och ting. Jag försöker vara alla till lags, synas, höras, känna mig tillräcklig. Egentligen är det väl inte på grund av någon annan som jag känner mig otillräcklig, utan på grun av mig själv och min egen osäkerhet.

Det blir väl lätt så här när man får göra, upptäcka och uppleva allting själv - utan Någon att dela det med. Två utav mina rumskompisar till exempel, dom går på samma skola och till och med i samma klass. Dom gör allting tillsammans, 24/7. Reser tillsammans, gör ärenden tillsammans, löser svåra situationer tillsammans, pluggar tillsammans osv.
Jag vet att man inte kan ha en följekompis hela livet, som gör samma saker som en själv, men det hade känts så härligt om jag bara fick det ett litet tag. Jag vet att jag måste tuffa till mig och inte tro att jag gör saker fel hela tiden - men hur ska jag kunna lära mig själv det?
Jag vet inte vad jag vill komma fram till här.. Är bara så trött på att jag så ofta känner mig i vägen, tråkig, För organiserad, För ambitiös, För målinriktad, För allting. Jag kanske inte uppfattas så av andra, det beror kanske åter igen på att jag vill vara alla till lags, och känna mig omtyckt. Eller så uppfattas jag faktiskt så, vilket skrämmer eller stressar folk. Jag vet inte. På ett sätt kan ingen tycka/tänka så eftersom jag studerar helt själv - utan folk från Sverige alltså.
Men ja.. skit samma..

Idag drog jag i alla fall iväg till skolan vid halv tio för att ha en privat sånglektion. Tydligen började den inte förrän 12.45 så jag satte mig på Starbucks Café och pluggade istället. Har man inte gjort läxan på min skola så finns det inte en chans att man får vara med på lektionen, och är man inte med på lektionen blir det enormt mycket att ta igen, samt att man blir uppskriven i ett register. Ja, så är det med det.
Nu är jag hemma själv.. as usuall eftersom vi alla har olika ärenden, scheman, planer för dagen osv. Frida är i Sverige för tillfället och Sofia och Stran är och pluggar hos vår vän Rasmus. Jag kom precis hem och måste fortsätta med massa tråkigt plugg, men funderar på att dra till Rasmus sen jag med.
Får se hur jag gör.. Mår jättekonstigt i kroppen, tror jag har magkatarr.

Jaja, gladare inlägg kommer förmodligen nästa gång vi hörs.
Imorgon är det skola igen.. Ska försöka hålla humöret på topp då och kämpa & ha kul på lektionerna!
Jag älskar ju ändå det jag håller på med, även om allt runt omkring kan vara mindre tilltalande ibland.

Ha det fint och hoppas ni håller humöret högre upp än mig!
Kram kram.




Update!

TJOLLAHEEEEJ!

Det är SÅ mycket som händer och SÅ mycket att göra hela tiden.
Har aldrig tid att berätta i detalj, vilket är jättesynd men ja, sånt är livet...

Musikteoriprovet gick bra i veckan i alla fall, men hur min "singing assessment" gick vet jag inte riktigt. Det kändes sådär.
På redag kväll var i alla fall vår vän Rasmus här och åt middag. Dagen efter skulle han och min roomie Stran till IKEA. Sofia och Frida drog ut på stan och shoppade, och vad gjorde jag ? PLUGGAAAADE! (Dom går inte "Degree Course" och därför har dom itne lika mkt teori som jag har.. I knoooow, lucky them! hehe)
Till sist stängde jag dock igen böckerna och drog iväg till inspelningen av Englands populära program The X-Factor! Satt längst fram i publiken och "agerade galet fan". Riktigt kul var det faktiskt, haha! Fick se hur en liveinspelning går till, träffa Simon Cowell osv.
Dagen efter (på söndagen) så drog jag iväg till X-Factor igen, då det var utröstning och då bl.a Katy Perry uppträdde. Satt längst fram igen och allt var väldigt exciting :)
Min vän Frida fick en chans att sjunga i pausen för alla i lokalen - inklusive Simon Cowell och Jermaine JACKSON, vilket också var väldigt kul (eller rätta sagt - FRIKKIN' AAAAAWESOME! :D)

Och idag då.. Ja, idag var det en vanlig dag i skolan tills jag HELT OVÄNTAT "tvingades" in på en "streetdance" audition till ett Stort uppträdande. Där stod jag, helt förvirrad, i TIGHTS och linne, och kände mig som en idiot. Vad händer?

JAG KOM MED!

Kan inte fatta det. Helt galet. Knäppt. Kocko. Helt fel. BUT YET SOOOO RIGHT!
YEEEEAAAAAAH :) :) :)

Det får va dagens uppdatering!
Vi hörs!

PUSS&KRAM



(Gammal ful bild.. Ursäkta kvalitén.
Har ingen liten digitalkamera, men ska fixa en snart..)


Söndag.

Hi folks!

Nu har det gått en vecka sedan jag skrev sist. Det är verkligen tråkigt att jag inte hinner skriva så mycket, för jag har verkligen mycket jag vill berätta varje dag. Som om förra fredagen (som jag skrev att jag skulle skriva om..) då jag gjorde mitt "teaterframträdande" och var tvungen att spela sexig, sensuell och romantisk , och då jag bland annat var tvungen att stå i underkläder för hela klassen och samtidigt smörja in hela kroppen med lotion.  Haha, herregud.. 
Att berätta hela framträdandet tar en evighet, men det var verkligen en utmaning - faktiskt något av det jobbigaste jag gjort, då mitt självförtroende är långt ner i marken..
Och utmaningarna fortsätter vill jag lova - Nu måste jag göra hela framträdandet igen och ta det till ytterligare en högre nivå och få det att bli mer trovärdigt. Min lärare tror inte att det är en särskilt stor eller svår sak att göra, men för mig som känner mig så obekväm i den situationen, är det en helt annan match. Jag vet dock att jag måste försöka gå in för allting till hundra, och bara satsa utan att tänka, för om tre år är det tänkt att jag ska kunna göra vad som helst framför en publik och samtidigt känna ett lugn.

Förutom att jag ska göra det där "uppträdandet" denna fredag igen, så har jag ett stort prov (assessment) i sång och "acting through song" på fredag och musikteoriprov på onsdag. Utöver det har jag 8 olika sånger jag ska kunna stämmorna och melodin till, läxförhör i anatomi (remember it's in ENGLISH! puuuh..), inlämning av bibliografi arbete, kunna 5 olika danser perfekt, samt en hel del "mindre" läxor. Att gå DEGREE är SÅÅÅ TUUFFT, och jag är lite avundsjuk på mina vänner som jag bor med som går National Dumploma courses, för dom har inte lika mycket och hinner därför reflektera och njuta till av dagarna som går.
Jag försöker också göra det men det är näst intill omöjligt då jag så fort jag kommer hem störtar ner i sängen, går upp efter en timme och sedan börjar plugga resten av kvällen tills ca 01.00/01.30 varje kväll.  
Ja, det är som vanligt VÄLDAAANS TUFFT att leva i harmoni när min resa/ubildning mot "musikalartist" fortsätter!

MEN - Om två veckor så ÅKER JAG HEM!
CAN'T WAAAAAAAAAAAAAAAAAAIT!  Det ska bli så skönt att ta ett litet break från allt här (även om jag trivs jättebra!) och att få andas lite. Vet inte om jag får träffa brorsan när jag hälsar på i hemstaden, men förhoppningsvis! Mami och papi är i alla fall mycket efterlängtade!

Nu måste jag verkligen plugga!
Igår lagade jag för övrigt jättegod kyckling med rostade grönsaker! Mums! Tänkte bara nämna det, haha ^^
Ja ja, vi hörs hörrni!

Puss & kram så länge!


bild från när vi festade i london i februari...

(Jag och roomaten Stran i London i februari..)


Hiyaa folks

God dag på er!

Har äntligen kommit hem efter en lång och minst sagt obekväm natt hemma hos min vän Ellie.
Det var "Freshers fest" igår på skolan, och det var egentligen tänkt att jag skulle ta bussen hem, men efter lite snack med mina vänner så förstod jag att jag verkligen inte skulle åka själv. Jag är så van med att klara mig själv och gå ensam på kvällarna osv (gjorde alltid det i Malmö när jag bodde i Skåne), så därför tänker jag aldrig att det är så farligt som det faktiskt är.
Hur som helst.. Festen var riktigt rolig med härliga människor, bra festmusik, catwalks, dance battles, och neonljus! Efteråt stack vi hem till Ellie's place. Väl där skulle vi, fyra tjejer, dela säng. NOT A GOOD IDEA! 
Jag ramlade ur sängen hela tiden så tillslut la jag mig på golvet och sov. Det var verkligen hur obekvämt som helst och jag frös så jag skakade. Ställde mitt alarm på 8.00 och stack sedan straaaaight back home.

Jag ska kolla om någon av mina vänner tog bilder igår, så lägger jag ut dem här sen..
Tänkte skriva lite om gårdagen i skolan senare.
Måste äta lite nu..

Kram så länge!

RSS 2.0