Premiär(fest) och lite till.

Ikväll är det premiär av Jesus Christ och fest därefter. Är tyvärr inte med och spelar ikväll, men det ska bli intressant och roligt med premiärfesten efteråt.
Allt har gått väldigt fort och jag har tappat tidsuppfattningen en aning. Vi har blivit så bortskämda med repen och att inte vara i skolan, så det känns lite tufft att återgå till "det normala" igen. Visst ser jag fram emot baletten, sången och allt det där, men läxor i mängder som nu kommer välla över oss är inget jag har på önskelistan! Fick reda på att musikteoriprov är planerat att äga rum väldigt snart också. Usch & fy. Nej, jag trivs med detta och vill helst fortsätta ha det såhär.

För att inte deppa allt för mycket så är min kära mami här och lyser upp dagarna lite! Vi har inte träffats på flera månader som vanligt, så det känns jättekul. Hon har fått stå ut med lite ståhej nu de första dagarna, men endast för att jag aldrig få ta ut mina frustationer på någon! (Inte riktigt okej, jag vet, men det känns lite som att det är det hon är till för - Hennes "mammajobb" Haha!) Jag uppskattar henne enormt i allafall och det hoppas och tror jag att hon vet.

Höstlov har jag ju inte riktigt haft som sagt, men på måndag åker ju jag och min bror till staden Sthlm , för att spendera lite tid med varandra och ha lite skôj! ;) Det ska bli kul och det känns verkligen nödvändigt eftersom vi inte heller ses så ofta längre.

Nu måste jag fixa lite saker här hemma , innan lite folk kommer på "mini förfest" , innan vi drar till Malmö. Vi som inte riktigt har åldern inne på alla ställen måste ju försäkra oss om att få ha lite kul ;)
Ta hand om er allihopa och njut av helgen. Om vädret är tråkigt som det är här nu: Mys allt vad ni kan så kommer humöret stiga och allt kännas ganska bra ;) Det brukar funka för mig!
Puss & kram!


Ledig idag igen .



Ledig från operan både igår och idag. Endast grupp 3 som har genrep ikväll. Ganska skönt, men ändå konstigt att inte vara där.. Det är i princip inga rep kvar nu; bara föreställningar, vilket känns lite dystert faktiskt. 
Hur som helst så är det PREMIÄR på Fredag! Wiho!

Lite coolt att biljetterna till premiärdagen såldes slut på drygt en timme -  21 000 på två dagar. De 71 550 biljetter som fanns till hela spelplanen har i princip varit slut sedan länge.  "Trycket har lett till stort kaos, bl a. i form av överbelastade telefonväxlar och uteblivna biljetter." Det stora intresset är tydligen något reckord också..  Lite småhäftigt sådär.

Nej, nu ska jag snart iväg med Nicki & Hanna till Nova, idag igen ;P Sen ska det stretchas, städas, och fixas med saker.
Imorgon kommer min kära moder! Gaaalet längesedan vi träffades, så det ska bli hur härligt som helst.
Ni får ha en underbar dag , se ses vi kanske ;) På stan, scenen eller kanske på dansklasserna ;)
Stor kram till er!


opera och källarungar!

Hallåhej!

Just nu sitter jag vid Arvids dator hemma hos källarungarna och Kristoffer biter mig i örat. "I like it", haha!
Han säger "Yeees!"
I allafall.. Nu när han slutat bita mig i örat kan jag fortsätta skriva lite mer normala saker..
Idag har jag sovit som världens sömntuta, efter en ganska slapp morgon for jag och några från kollektivet till Malmö för att gå på opera. Opera är väl inte riktigt min grej, men när vi får fribiljetter från skolan och operan, så känns det ändå givande och ganska klart att gå. I första akten måste jag pinsamt nog säga att jag höll på att somna, andra akten var väl aningen bättre. De är oerhört duktiga alla vokalister, musiker osv, men själva föreställningen kändes lite seg och inte så händelserik. Men men.. Det var det. Efteråt fick jag skjuts till Lund (blev överlycklig som jag alltid blir när jag får åka bil någonstans!) Jag och Erik strosade runt lite på stan, på jakt efter mat, och for sedan hit till källarungarna på lite fest.
Massa födelsebarn och sånt som firas nu! Kul kul!

Nu måste jag vara lite social och återgå till mina kära vänner!
Ha en fortsatt underbar kväll och ta hand om varandra!
Puss och Puss!

Sprätt i fingrarna, därav lång text.

Hejdär bloggen.

Idag har jag varit på workshop i Malmö för JOAO och det var hur grymt kul som helst! Som valigt på Phanatix. Inte särskilt svårt men så galet kul att bara få släppa loss och köra på stil. YYEEYY. Efter lite stretch drog vi hem mot Lund och mötte Arvid och hans vänner från Piteå. Handlade mat och lite smått på ICA och for efter lång väntetid på bussen, hem till vårt kära kollektiv. (Detta är för dig Amanda: för att du ska få veta vad som händer här hemma) Här har vi som vanligt galnat oss lite; dansat, lagat mat, (gap)skrattat en stund, busat osv osv. (Såklart saknat Amanda en aning också!) Sara har två vänner här nere som hälsar på. Var de håller hus har jag ingen aning om.

Well...
Har inte varit särskilt aktiv här under veckan som varit, men jag har verkligen inte haft en sekund framför datorn.
Det har varit mycket tid på Malmöoperan med rep för JCS. Har börjat runt 10.00 och sedan under pauserna varit tvungen att stanna i Malmö och strosa runt eftersom det i inte lönat sig att åka hem till Lund och böka och stöka med alla resor.. Kommit hem runt 23.30 ungefär.
En rolig, men lite seg vecka..

Jag har dock börjat med en del saker denna veckan. Nya vanor, nya planer, även nya synpunkter kring många saker. Lite smårevolutionerande vecka, kanske man kan säga.
Jag har lyckats ändra mitt tankesätt en del, när det gäller prestation och mål. Jag har såklart fortfarande skyhöga mål och ambitioner och presationsångesten kommer alltid vara en del av mig, men jag har lyckats hantera det på ett bättre sätt och jag börjar ta en sak i taget.
Istället för att avunda andra människor så ofta som vi gör, och känna ångest och aggression, så har jag lärt mig se positivt i det mesta, och i människor runt omkring mig. Jag lär mig så otroligt mycket av alla som är steget före mig. Visst kan det vara svårt att acceptera att man inte är bättre än vad man är, och svårt att acceptera att många andra är så mycket bättre än dig själv eller kanske har så mycket mer, men det är så det är och det finns inget att grubbla över - Inget att se tillbaka på och ångra eller ändra. Förändringen finns bara framför en och man kan inte göra mer än vad som är möjligt. Ge sitt allt men ändå förstå att kroppen och psyket endast klarar det den/det klarar av - Det är inget man kan göra någonting åt. Just do as good as you can, and that's good enough. 
Nu är det ju så att jag inte riktigt följer detta ändå, men jag är en bra bit påväg!

Mycket funderingar kring sådant nu.. Nu när man kommer närmare arbetslivet osv. Tankarna om man kommer att lyckas eller om allt bara kommer bli ett stort magplask.

Mina nya vanor som jag började skriva lite om handlar dels om mitt tankesätt - som jag nu skrivit en del om. Allt handlar egentligen om att tänka mer positivt kring allting och genom det må bättre och bli ännu gladare. Sedan har jag lite nya matvanor, vilket jag inte riktigt ska gå in på, men som jag i allafall mår otroligt mycket bättre av! Om någon skulle undra vad det innebär så är det bara att fråga. Har (äntligen!) också fått in vanan att stretcha precis VARJE DAG och det känns hur bra som helst. Jag kunde aldrig ta mig i kragen förut och verkligen göra det varje dag, men nu på sistonde har jag bannemej tagit tag i allt jag sagt att jag ska göra och inte haft några ursäkter eller undantag!
BRA JOBBAT LOUISE!

Jag ska snart börja jobba också, är det tänkt. Mitt jobb som danslärare förra året blev lite för mycket med skolan och egen dansträning på sidan av. Jag undervisade 5 klasser i veckan och höll på att stressa ihjäl mig (som vanligt). Men nu är jag ju en smartare människa och har inte undervisat på hela terminen (hittills) vilket känns väldigt lungt men bra.
Men pengar måste jag ha som alla andra, så snart börjar det igen! Som tur är älskar jag att träffa människor och jag älskar dans, så det är toppen! Ännu mer toppen blir det om jag får undervisa lite svårare klasser, så att jag själv kan utvecklas lite.

Aaaanyway. Nu har jag skrivit alltför mycket och jag ska dra mig härifrån.
Jag har äntligen börjat fotografera lite igen så det kommer snart dyka upp lite bilder här på bloggen :)
Hoppas det uppskattas.
Många mysiga kramar!   / LOJS

Godkväll.

Godkväll!

Jag är för tillfället galet trött och hinner/orkar tyvärr inte skriva om veckan, om allt som hänt osv just nu. Har knappt någon tidsuppfattning just nu, och det är inte mycket som är på G.
Imorgon dock, så tänkte jag uppdatera lite och tell you lite om what's on my mind.
Jag ska skriva lite om vad som händer hos dagisbarnen också Mandi ;) (Bra att du kommenterar btw, för det är kul och då vet jag att du lever, höhö ;> Hoppas du har det bra för övrigt, hemma i "Borååes" .)

Nej, nu skriver jag mer imorgon! Om jesus christ (som vi hade första genrepet av tre idag), dansträning, jobb, funderingar och lite annat smått..
Tills dess, ha det gôtt och sov sov för det är bra och det ska jag :)
PUSS


Sista skoldagen - sen malmöoperan

Hejhallå.

Sitter här och spanar in resor till L.A i vår. Det var planerat att jag, eller vi, skulle åka i sommar, men vi kom på att det är smartare att ta det på påsklovet när det är lugnare, så att vi kan ta så många dansklasser som möjligt här hemma i sommar. Aaanyway så kostar det massor som vanligt, och det känns ju lite taskigt.. Sonya kommer ju vid sportlovet också, vilket kommer gå på en del.. sen kommer alla dansklasser kosta i sommar.

Vill bara komma iväg och dansa (med proffs) och ha hur grymt kul som helst. Så synd att pengar ska begränsa en så otroligt mycket. Jag får helt enkelt gifta mig med den där rika jäkeln från Hollywood, haha!
Nejdå, sånt är livet. Jippi.

Idag har jag i allafall haft balett, scen gest, musikteori, kör och matematik. Baletten var lite småseg men jag är såå glad över att få ha Sian! Finns det någon bättre lärare?! Nej.
Fick reda på att jag fått MVG i Scenisk gestaltning vilket är bra ;) Fick också reda på att jag kom med i Damkören, vilket jag inte förväntat mig alls. Visste inte ens att vi hade någon sådan på skolan, haha. Men väldigt roligt i allafall!
Är med i svåraste musikteorigruppen nu också, hej och hå, här gäller det att använda maskinen! Rätt tufft just nu, men jag får fortsätta kämpa. Matteprovet idag gick väl sådär, "men inte kan man ju vara bäst på allt"   ;)

Fikade lite med Isabella på stan idag, as well. Hur trevligt som helst :)
Jag gillar härliga människor. Blir så otroligt glad av dem/er.
Ni är underbara :)
Sista skoldagen idag innan höstlovet ( som jag inte får - kan inte komma hem till Karlstad nu, men vi ses i Jul! :o ). Resten av veckan blir det rep med JCS. Första genrepet på Fredag och nästa vecka PREMÄR!

That's that. Nu blir det att koreografera :)
Många kramar. Ta hand om er och sov gott!


Rosor®n


God kväll .

Hejhopp.

Här sitter jag med en kopp te och försöker hålla upp ögonen, för fixa lite småsaker på datorn.. en fredagkväll. Jippi. Har varit rep idag på operan, helt okej kul sådär som det brukar vara :) (En vecka kvar till "första" premiären (genrepet) Yaay!), haft lite roligt med Hannah i Malmö samt varit på Carl-Einar Häckners show "Pusseldrömmar". Jag var först ganska ouppmärksam och trött och kanske lite småtråkig sådär, för jag skrattade inte så attans mycket.. Men roligt var det, absolut! Men humöret var väl inte riktigt på samma linje som showens kanske, och jag fann så mycket han sa och gjorde så oerhört tänkvärt, att jag inte kunde skratta åt varenda skämt han slängde ut till publiken. "Jakten på livets förlorade pusselbitar" utgör ramen i showen och budskapet osv var bra, och killen är ju makalöst duktig på det han gör! Jag förväntade mig lite mer "förbluffande" trolleritrick och inte så mycket ståuppkomik eller poesi, men som sagt; det gjorde inget. Överlag så var föreställningen bra och jag tycker killen är grymt erfaren och beundransvärd.
Det var det. Måste alltid skriva en snutt när jag varit på någon typ av föreställning/uppvisning ;) (Vilket jag är rätt så ofta)

Veckan har gått galet fort, även denna. Känns lite ibland som att klockan hinner ikapp mig. Skulle vara skönt att bara stanna den eller förstöra den ordentligt, så att jag kan fokusera på alla saker jag vill fokusera på, för bli så bra jag vill, så bra som möjligt. Men nu är det ju inte så. "Man kan inte vara bäst på allt"
Men om det krävs galet mycket av en för att kunna bli det man vill då?
Behärska musikteori väl,  behärska piano (gärna väl), agera bra, ha ett brett sångregister för att kunna genomföra alla möjliga låtar, minst 5 piruetter fullkomligt perfekt, gärna volta som renarama gymnasten, kunna göra det koreografen vill helt enkelt: få sina kroppsdelar att peka åt alla olika håll, splithopp, bra point & fina vrister osv, osv. - Då måste man ha mer tid! Det går inte att toköva/träna på allting 24h/dygnet!

Ja ja.. så är det. Det är inte lätt när det är svårt.
Men nu ska jag föröska ta tag i mig själv och slita mig härifrån. Har matteprov framför mig (ångest) och en hel del andra läxor och måsten att ta tag i. Inte den roligaste helgen framför mig men sådana helger behövs väl också, för att de andra händelserika helgerna ska uppskattas!
Ha en underbar natt och dröm sött <3
Det ska jag.

Stark som en björn , ska jag bli.

Idag började 2/3 av klassen kl 15.00. Ja, klockan tre. Helt galet. Vi i grupp 2 repade på operan, men kom inte så långt ändå. Vi sitter mest där nu, känns det som, och väntar på att behövas. Men så är det ju oftast, men det känns lite som att, eftersom "vi är gratis" så gör det inget om vi sitter där en hel dag, men inte används i scenerna. Hur som helst. Kul är det ändå att vara där, oftast ;)

Stack till skolan efteråt och gick sedan men Elin och Nicki till ett café och drack den godaste varma chokladen jag någonsin druckit. Gammal, hederlig, varm choklad gjort på riktiga grejer! Haha! Så sjukt gott i allafall... ;p

Kom hem för en stund sedan och blev lite nedstämd av matteprovet bl.a.. Började tänka en del också, vilket inte alltid är så bra. Grubblar man för mycket blir allt bara en soppa tillslut, och det känner jag inte för nu!

Anyway, för att få ut lite så använder jag bloggen..
Det känns som att jag försöker vara, nästan lite för positiv, nowadays. Jag har tänkt att det är bra för mig att jag inte tränar så mycket nu; att jag tar det lungt för en gångs skull och tar hand om mig, vilar, har det trevligt och försöka njuta av allt som är mysigt & roligt och sådär... men nu börjar det faktiskt kännas lite i kroppen och jag känner mig rastlös. Det är ju egentligen inte det att jag inte har något att göra, för åååjo, det har jag! Men jag vill känna att jag tränar, använder varenda muskel i kroppen, får mycket gjort, presterar, använder min kapacitet och kreativitet mer, som jag alltid annars brukar göra 24h/dygnet.  Nu har jag haft mitt lugna. Nu vill jag utmanas! Träning, träning! Använda kroppen på andra sätt, känna mig allert och superpigg! Kunna springa milen utan problem! Vara stark som en björn!
Men köpa något gymkort hinner jag inte med, och det får inte bli som förra året! (Köpa terminskort för ca 800:- och hinna gå 1(EN!)  gång, för att dans, undervisning, träning, rep och skolan kommer ivägen. ) Men i skolan får jag ändå inte den fysiken jag vill. Visst, vi kommer dansa mer intensivt efter höstlovet, men lektionerna ger mig inte det jag vill. Och hemma känner jag absolut inte för att stå och köra pushups osv! Nope. Jag skulle vilja trolla fram en personlig tränare som skrek på mig och gav mig inspiration och kraft, som pushade mig och gav mig övningar som jag ramlar ihop av. Jag vill ha någon som pushade mig att stretcha såpass mycket att jag får riktigt ont. Ja... För att komma någonvart! 
Jag vet inte riktigt varför jag vill det så mycket, men det är verkligen så jag känner.  Jag vill inte gå på halvtempo mer och dansa lite, plugga, repa, och dricka latte som everyone else! (no offence) Jag är van med att vara stressad och under tryck. Jag vill inte vara/bli stressad såklart, men jag vill ha det lite tufft och behöva kämpa som en oxe samt känna mig stark som en björn!

Hah, flummigt inlägg, men lite konstig är vad jag är.
Hoppas ni alla rör på er och är krya! 
Kram&Puss.

Goodiedag idag.

Jag är så galet trött efter denna långa dag.
Men mycket goodie-saker har hänt idag, and that's great.
Hade Sian på baletten, vilket var hur kul som helst och jag jobbade arslet av mig (bokstavligen). Hade därefter historiaprvo som var ruskigt lätt, konstigt nog (muntligt i och för sig) och efter det fick jag reda på hur det gick för mig med teaterprovet (monologen) och om jag "gått vidare eller inte", och det gjorde jag. Yeey! Jag fick också grymt bra kritik och mer positiva ord än jag någonsin förväntat mig! So I'm happy happy.
Har bytt musikteorigrupp också, till den svåraste av alla (!?) och jag förstår NADA. Riktigt illa är det faktiskt.. Men men , jag SKA komma ikapp, så är det bara!
Vi skjöt upp matteprovet också, så allt känns ganska jättebra nu faktiskt! ;)

Imorgon blir det rep med JCS, 10.00.
Inte så mycket intressant som händer just nu, men snart kommer allt på en gång. Premiär (!),  workshops, underbara mamsen kommer ner till mig i Lund, min kära bror kommer förmodligen också och hälsar på en sväng, sedan drar vi iväg till Sthlm och går på Gavin (yeey), osv osv.
Massa att se fram emot!
Men kom ihåg, längta inte för mycket till saker; det är bara jobbigt och man blir deppig. Försök se positivt på saker som händer NU och myyys med dem du har omkring dig!
Bamsekram!


Sunday baby .

 



Hola.
 Igår var det fest hos Robin and then we continued to Hanna. Trevligt , trevligt var det :) Och tackar så mycket för middagen Robin! Att proppen gick, och att du försökte koka pasta i 50 min var bara gulligt ;D Tillslut blev det ju toppenbra , eller hur? Nu ska jag snart iväg och dansa House i Malmö, (när jag egentligen MÅÅÅSTE plugga) och det ska bli grymt kul. Det var ett tag sedan jag tog en BRA houseklass. Martin C Feretti kommer ju också , och då är det alltid bra ;) Yeey. Anyway, nu måste jag bli färdig med allt innan bussen åker ifrån mig! Vad ska ni göra denna söndags-dag? ;)

Många varma kramar!

tacos, idol & photoshot ;P

Hejhopp bloggen. Det blev ingen middag med Marcus idag. Det blev strul och trallala, så vi får ta det en annan dag :) Just nu sitter jag hos Nicki och grejar lite på hennes dator. Tittade på idol förut (som jag för övrigt tycker är så komiskt dåligt detta år, tyvärr) och innan dess åt vi tacos! Gott! Hanna är här också, och tjejerna håller på för fullt med fixande till photoshot! Ja, nu blir det picturetime & jag ska stå bakom kameran.. finally ;) Mina kollektiv-gullegrisar är på fest och har roligt, själv har jag valt att ta det lugnt och försöka vila lite. Det har varit en del sista veckan och jag orkar knappt hålla upp ögonen. Imorgon blir det plugg, middag, fest osv. Kul! Nu måste jag kila , tjejerna är färdigfixade! Ha det greeat, många mysiga kramar!

Fota lite imorgon , as well!

Ska fotografera lite imorgon också. Det ska bli kul. Inte gjort det på länge.. och med höstfärger och snyggingar till vänner kan det ju inte bli annat än toppenbra ;)

Torsdag, going on Fredag.

Det är redan torsdagkväll och veckan har gått på en sekund. Gör massor med saker hela tiden, men hinner inte med någonting alls. Rep med JCS och utöver det plugg, plugg och dansträning. Studerandet går sådär för tillfället och dansen (utveckligen) står rätt stilla. Det går rätt bra på träningen i malmö och jag utvecklas hela tiden, men i skolan händer det inte mycket just nu. Förhoppningsvis kommer det när all balett och teknikträningen startar PÅ RIKTIGT efter lovet. Annars då.. Ja.. Det blir som sagt skola, rep, espresso house, plugg, dans, rep igen, dans osv. Imorgon blir det skola, sen middag (?) med Marcus och sen, om jag ska vara förnuftig och duktig, så bör jag plugga till alla prov/test nästa vecka. På lördag anyway, blir det middag hos Robin, (mycket middagsplaner märker jag) och efter det fest hos honom. Söndag: Houseworkshop på dagen och då skall det dansas! wiho! Eter det blir det åter plugg. Kul kul. Så var det med det. Nu ska jag, ja, plugga och sen ska jag försöka kila i säng before 02.00. Ha det underbart och skratta mycket :) Puss&puss

MÅNDAG TODAY

Min dag idag. Matematik, Historia, Scenisk gestaltning och MONOLOGPROV, ingen kör som det brukar vara men till sist Balett. Efter skolans slut följde jag Amanda och Kaj en bit till stationen, men vände tillbaka när det kändes lite väl i hjärtat. Hur kul som helst att ha dig här i helgen Amanda! Och festen var som sagt myspys, trots att du låg sovandes på Linneas golv halva kvällen :D hih. Anyway. Efter det gick jag till Konsum och skulle handla lite mat, kom på att jag inte hade plånboken precis när jag skulle gå till kassan, och fick lägga av all mat igen. (Tack och lov att jag inte skulle köpa mycket ;)) Lite småirriterad och trött gick jag till bussen och åkte hem. Hemma blev det studentmat som vanligt, lite film sen faktiskt; Walk the Line, och efter det självklart lite bus med mina underbara kollektivUNGAR. Ojoj, om vi skulle lägga upp alla filmer på våra tokigheter här så skulle ni tro att vi var fullständingt galna, vilket vi i och för sig är. Det var denna dagen. Nu borde jag egentligen plugga, men ungdom som man fortfarande är (och kallas varje dag på repen ;>) så trotsar man ju till och med sig själv när det gäller MÅSTEN & PLUGG, så det blir förmodligen inte mycket studerande ändå. Imorgon ska endast grupp 1 till JCS och vi andra ska ha lektioner i skolan. Musikal&danshistoria med Lasse bl.a ;D Men ha det toppen sålänge! Puss&kram

HejdåfestförAmanda.

Igår var det avskedsfest för Amanda som flyttar tillbaka till Borås. Egentligen gjorde hon ju det förra helgen, men vi ville ju få avskedet så bra som möjligt, sen har vi monologprov imorgon som hon också ska göra. Anyways, vi har bott ihop i ett år och jag kommer aldrig någonsin glömma den tiden. Meen, vi har inte gjort slut, härmed är vi SÄRBOS! Allt som var planerat till igår kväll hände inte, men jag hade jättekul ändå :) Dagisbarnen har splittrats för tillfället, men inte för alltid ;) Imorgon flyttar John, från dansettan in... Här kommer lite bilder från kvällen. Ser nog relativt lungt ut, med godis och allt, haha (tack alla som tog med godsakerna :D), men städningen efter all booos var långvarig :o puh. Men tack igen iallafall, för en myyysig kväll :)

Lite dansbilder på mig m.fl.


Sweetwine

Snart blir det vin&fest Amanda!   Löööördag! Läänngtar :D

Snart blir det vin&fest Amanda!   Löööördag! Läänngtar

sömnsömnsömn.

Trött, trött och åter trött. Orkar knappt hålla upp ögonen, och imorgon är det svenska test igen (inte förberedd! )och vi ska kunna 84 ord! Fick nyss reda på att det är imorgon också :o 
Har inte sovit mycket alls senaste dagarna. I måndags satt jag uppe hur länge som helst med arbete till JCS och igår slutade vi 22.00 på operan. Pga fotbollsmatchen i malmö och alla HULIGANER så blev tåget megaförsenat och jag kom hem 00.00. Blev väl läggdags runt 02.00 denna dagen, as well.  Sen upp tidigt igen med lektioner!
ppff..

Har musikteoriläxa om jag inte hunnit göra, naturkunskap och engelska. Moderndans också, men ingen läxa där, tack och lov.  Dans hela kvällen sen också.. Kuuul, men jag kommer somna!
Har historiaprov på måndag som jag inte heller är alls förberedd inför, pga att vi knappt får någon tid att plugga till det. Teaterprov på måndag också! Monolog, inför "jury". Jippi! Känns inte alls säkert :/

Jesus Christ på fredag och Dunderfest för Amanda i helgen också. När ska jag plugga till provena?!
MVG är ju målet som alltid ;o
Jaja, jag borde ju plugga nu egentligen, istället för att sitta här, men så fort jag börjar läsa om alla revolutioner osv, slocknar ögonen och jag somnar. Helt galet!

NEJ, pluggplugg nu!
Keep the spirit up, oh yes
Pussochkram!



RSS 2.0