Livet leker

JIPPI!

Allt går så bra just  nu! Och mycket skiter sig också... Men det orkar jag verkligen inte tänka på, och jag behöver inte det heller eftersom det goda överträffar det dåliga. Jag mår bland annat rätt så bra, frisk och så vidare. Det är snart sommarlov vilket är underbart. Det är också sista dagen imorgon med vanligt plugg och jag har redan gjort alla mina redovisningar, prov och sånt tråk, så nu är jag relativt FRI! Imorgon ska vi ha 18-års PARTY med 60-TALS TEMA! YEEEY! Och det verkar som det kommer komma en hel drös så det ska bli riktigt spännande  :)

Jag fick igår reda på att jag får hoppa upp till steg 3 i sång fast vi egentligen  bara ska läsa steg 1 och 2. Jag blev riktigt förvånad och üüüberglad. Toppbetyg i halvtråkiga naturkunskapen också! Woho!
Jag märker verkligen hur mycket lättare allting blir och är när man tänker så positivt man kan på saker. Jämfört med många andra som är helt galet skoltrötta (det är jag med, men..) och tappat motivationen så har jag det sistnämnda kvar, vilket känns helt underbart. Jag känner mer än någonsin hur jag verkligen vill fortsätta satsa tills jag uppnår det jag vill!
Jag SKA bannemej komma in där jag vill, så är det bara! Och på vägen dit ska jag ha så roligt som möjligt.
Jaja, nog med detta. Det bådar gott i alla fall med mina senaste resultat och jag hoppas att jag kan fortsätta med denna anda till hösten!

Nu har jag och några andra i kollektivet precis städat klart hela placet och det är dags för stretch och sedan dusch. Det blev lite sent idag, jag som hade tänkt att för en gång skull lägga mig runt 23.00. Men men.. Stretchen behövs kan jag lova - träningsvärken är very, very baaad. Känner också hur hela mina hamstrings (stavning?) dragit ihop sig efter att jag "gått" i spagat i ett av våra nummer till sommarshowen. Det är inte nådigt! ^^

Men vi hörs och ses kanske :)
Ha det toppen, ta hand om er AND STAY POSITIVE! :)
PUSS!


PAAARTY TIME WITH MY DEAR FRIEND. GOING 18 =)

Allt och inget.

Tralalalalaa...

Massvis som jag vill skriva men jag har ju knappt tid! Nästa vecka dock, då jäklar! Då ska jag skriva av mig allting jag känt den senaste tiden. Alla söta killar jag på något sätt lyckas träffa men aldrig något återseende, det dumma musikteoriprovet jag hade idag som gick, ja som sagt, apa. Nickis födelsedags firande som jag nu gjort ett helt bildspel av där det bevisar hur mycket hon skämde ut sig (hihi, nejdå du kan vara lugn Superstjärnan ;D), 60-tals festen som inträffar snart, snart, snart och då det ska firas ännu mer 18 åringar! Lite nya kläder har shoppats men upptagen (och lite lat) som jag är så  lägger jag aldrig upp någon bild på plaggen.. eller något annat skojsigt heller för den delen.

Well, well.. Jag hoppas att ni små läsare som jag faktiskt har följer mer mig i min vardag lite i alla fall. Jag startade ju den här bloggen, som jag sagt innan, i syfte av att få "utlopp för mina känslor" som man säger, samt för att mina vänner jag har kvar i min hemstad ska kunna hänga med lite i svängarna!
Hoppas ni gör det :)

Nu ska jag plugga scientologi och träna på mitt engelska tal.
Puss och god natt på er!

 

Hahah, så här fin blev hon efter lite fixning av oss :D

(Såhär rolig fick vår kära vän Nicki se ut, dagen till ära. Hon hade ingen aning om vilka rackartyg vi hade fixat när vi 15 minuter innan, i lugn och ro, satt och åt grekiskt. ;D)

(Här förs hon bort av mig och massa andra för att få sig ännu en SURPRISE! Hihi, och jag ser ut som en kines ;)


SHOES WANTED!

  


Någon som vet var man kan köpa sådana skor?! Är jättetacksam för svar om någon vet :)
 
Varma kramar.

Endast en vecka Louise!

HEEELLO!

Fyyy vad skönt att det endast är en "riktig" vecka kvar i skolan, sedan väntar två produktionsveckor med endast roliga saker på schemat! Inte lika mycket dans för mig i år, med däremot mycket mer sång. Jag har flera roliga solon och det ska bli riktigt skoj eftersom jag sjungit sån' här stil för en hel publik förut. Kul kul...
Sista veckan som nu kommer är fullspäckad av tråkiga "måsten" osv. Jag menar 8 st inlämningar/prov  på fem dagar! FY! Men som sagt, det är 5 dagar och efter det är jag FRI! :D WOHOO!

Nu ska jag snart iväg till Hanna för att fixa lite bus inför ett födelsedagsfirande. Mer kan jag inte skriva eftersom damen som ska firas då kan få reda på mer än vad som är tänkt ;)
Apropå födelsedagar så fyller jag år ganska snart (14 juni) och det ska firas med 60-TALS PARTY!
Jag hoppas verkligen på en dunderkväll! :) Hippie har jag valt att vara, kvällen till ära. Älskar bohemisk stil så jag har inget emot att köpa in en hel del kläder heller.

Ne, jag har inte riktigt något intressant att skriva just nu. Bloggen har fått komma lite i andra hand på sistone, och det känns som att det kommer förbli så ett tag tyvärr. Men vi får se. Jag ska försöka vara aktiv :)

PUSS SÅ LÄNGE!

 

(Kom att tänka på hur otroligt snabbt det här året har gått. Det är nog det året jag upplevt som snabbast någonsin.. Så här såg man alltså ut för ett år sedan. Inte så stor skillnad egentligen..)

 


Nu rullar det på!

Hej!

Nu är teaterproduktionen slut och det känns både skönt och tråkigt. Jag har verkligen världens underbaraste klass och alla är så begåvade! Härligt att se hur alla jobbar tillsammans och stöttar varandra i torrt och vått. Utan samarbete och hög arbetsvilja hade vi inte rott det här i land, men tjohoo för det gjorde vi :D

Nu är det megamycket plugg kvar i cirka två veckor sedan är det dags för produktionsveckorna! Då är det bara dans, sång och teater som gäller i två veckor och sedan SOMMARLOV!
Innan dess är det följande som gäller:
Svenskaprov, engelskaredovisning, religionsredovisning, musikteoriprov, jazzteknik, rapport inlämning (Na) och ensembleuppsjungning! BLAHAAAAA.

Men men, bara att fortsätta kämpa för att sedan få sin belöning.
Vi hörs, PUSS & KRAM!

 

tjohooo, schemat är smockat!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, BEYONCÉKONSERTEN VAR HELT GAAAALEN!
Och jag äer helt slutkörd efter den här intensiva veckan... Måste skriva om allt och ingenting men det enda jag vill är att sova.
Har ytterligare två föreställningar med Kritcikeln i morgon och det tar väldans massa energi att spela en sådan överdriven och knäpp roll. Jag kom precis hem från vår lilla mini-permiär-fest också, och jag ska om högst fem minuter bumsa i säng!

Så därför säger jag, VI HÖRS SENARE!
PUSS OCH GOOOD NATT!

BEYONCÉ OCH GÖTET, HERE WE COME!

Nu händer allt på en sekund känns det som och jag hänger inte alls med. Vi har jättesnart premiär på vår teaterproduktion och på sidan av detta ligger allt möjligt som läxor, prov, träning, resor osv. För att få ett litet break i det hela så åker jag till Götet imorgon för att se BEYONCÉ med några vänner! Ska bli så nedrans kul!
Dock så känns det riktigt dumt nu när vår produktion är flyttad och rep och konserten krockar. Det var egentligen inte meningen att vi skulle ha premiär den här veckan men eftersom jag för evigheter sedan bokade biljetter till Beyoncé  så skulle det självklart också ändras så att det skulle bli komplikationer. HUR SOM HELST så kan jag ändå gå på konserten och det kommer bli HUR GALET GRYMT SOM HELST.

Nu måste jag packa lite och plugga musikteori, om jag orkar.. hm..
Vi hörs!
PUSS & KRAM


SOLO :)

 HEJHOPP!

 

 Livet rullar på som bara den varje dag och "måste göra"-listan är lång som vanligt. Många vänner är helt slutkörda, liksom jag, men jag känner ändå en enormt stor drivkraft just nu. Jag råkade tyvärr drabbas av något jobbigt virus igår kväll, men bortsett från det och det tråkiga vädret så älskar jag det mesta just nu! Jag är också rätt så glad på grund av att jag

fick båda de solo-rollerna som jag sökte på audition till sommarshowen! Jag sökte inte överhuvudtaget förra året eftersom jag, som vanligt, tänkte att jag inte hade någon chans eller att de andra var bättre än mig. Hur som helst så fick jag dem, trots att jag tyckte att auditionen gick dåligt. Så jag är nu happy, happy.

Var på Malmöoperan igår också och såg på JCS-filmen från premiären. Det var riktigt mysigt att vara tillbaka och saknaden kändes faktiskt riktigt stor. Jag antar att det verkligen var THE LAST TIME med jesus christ-folket. Synd, synd :/

 

Ja, anyway. Idag har vi haft friluftsdag/exkursion ute i naturen

. Hej och hå, lite omysigt sådär eftersom det var regnigt osv, men annars tyckte jag det var rätt så härligt ändå. Många var ju ganska negativa som vanligt när det handlar om friluftsdagar och halvbra väder, men själv kände jag att det var skönt att slippa tänka på allt runt omkring och tralla runt bland träd och bäckar ;D Vi hade kostymprovning till vår teaterproduktion idag också. Jag ska se minst sagt rolig ut. Grön hög hatt, färgglad frack, trasiga byxor, stora kängor och så vidare. JA , NI MÅSTE JU KOMMA OCH TITTA, för bövelen. Boka biljetter på www.dansomusikal.se! :)


Resten av kvällen ska jag plugga, te och krypa ner och mysa i min säng för jag är üüübertrött!
Ja, för imorgon är åter en dag!
PUSS DÅ, SÅLÄNGE.

 




saknar staden och folket.

Saknar Stockholm väldigt mycket kom jag på igår..
Och söta och snälla Niccie gör det ju inte lättare att inte längta efter storstaden.


Slut på det härliga.

Ja, en lååång och välbehövlig helg har passerat. Valborgsfirande, studentsång, grillning, solande, slappande, plugg m.m. Underbarast har varit solen. Vill ha sol hela året, förutom två, tre veckors snö -  Men resten SOL & VÄRME!

Imorgon börjar ytterligare en intensiv vecka. Föreställningar, friluftsdagar, gathering igen på Malmö Operan, träning, plugg osv. Massa rep inför pjäsen också..
Nu blir det en kopp te och textstudering.


allt rullar på...

Tjoho.

Ett supersegt men fungerande internet har jag nu! Äntligen.
Men jag är mestadels ute i solen ändå, så det var passande att uppkopplingen krånglade nu..Inga bilder tar jag heller för tillfället. Solar, umgås, äter, festar, tränar och lever livet är vad jag gör. Vill att sommarlovet ska börja NU!
Jag och Linnea, en av dem jag bor med, kom fram till att det idag är 44 dagar kvar till, vi på vår skola, slutar. (Det är färre än 44 dagar för de flesta). Och idag är det bara 9 dagar kvar till Beyonce! SKA BLI GALET KUL! Längtar! Det är också  drygt en vecka kvar till vi har premiär med min klass första, riktiga teaterproduktion "Den kaukasiska kritcirkeln". Vill man  köpa biljetter så görs det via: [email protected] :)


PUSS & KRAM!

internet crap.

Mitt dumma internet fungerar inte för tillfället, så jag får skriva från annat nätverk.
Känns lite blaha. Men uppdatering sker imorgon... För skjutsingen gått mer än en vecka! :i

Kärlek till värmen och solen i alla fall!
Puss & Kram,
hörs massvis snart!

RSS 2.0