Ledig onsdag.

Igår var det dansrep hela dagen. Kändes helt okej.
Skönt att ha en fullspäckad dag. Har inte haft det på länge känns det som! Och jag hatar att inte ha något att göra & att vara ledig för länge. FY!

Idag har jag varit Ledig igen dock.. 
Så jag har gjort lite ärenden, gått till "skatteverket" här och fixat så att jag inte behöver betala skatt över sommaren då jag inte går i skolan, hämtat mina betyg/resultat för denna terminen och nu är jag hemma och precis lagat mig själv lite mat. Har ätit sallad i 5 dagar nu så jag tänkte att det var dags att få lite varm mat i magen. Väldigt spännande dag måste jag säga...  Not.
Betygen är jag som vanligt inte nöjd med. Vissa var hyfsade, några bra men de flesta var förfärliga. Detta TROTS att jag jobbat baaaaken av mig. Men nej, it's not enough :/
Eftersom alla andra på skolan tränat hela sina liv så är det väl egentligen inte så konstigt, fortfarande sorgligt dock.
I såna här stunder vill man ju egentligen bara gå och köpa hem en stor bunk med glass och stänga in sig på rummet med en film, men om sanningen ska fram så löser det ju ingenting, så istället gick jag och köpte mig torkad mango och började packa inför hemresan.
Ja, det var denna dagen.

Puss så länge <3


Sommar i London


Sommaren har bestått utav Tjejkvällar, Fester, 20års Firande & Presenter från underbara roomies, Midsommar i Hyde Park, Gay Pride London, Slappdagar, Fika med vänner, Häng i parker osv osv + massa träning och rep i skolan varje vecka.
Innan sommarterminen började for jag och min kära mams till Gran Canaria, men bilder därifrån lägger jag upp senare. Är ju inte så väldans aktiv här så uppdateringarna kommer när dom kommer..

Några få bilder från sommaren hittills..
(När jag inte är i College och repar etc..)
































CIAO.


Just nu i livet


1 Juli 2011.


Ålder: Hela 20 år.  Civil Status: Utan sällskap. Läge: London. Aktivitet: Sommarshows rep och öppna klasser på skolan. Fritid: Går omkring, tänker på framtiden, väntar på bättre tider, längtar efter MER träning (klasser…) och kunskap, är rastlös, grubblar, kritiserar, äter mycket och lite, fryser och svettas, trängs på tunnelbanor/gator/bussar, reflekterar, drömmer, flörtar, håller mig undan, avundas, säger hejdå, önskar, skrattar, gråter, glömmer, minns.


Mitt liv flyger förbi på en sekund. Mitt minne blir av någon anledning sämre med åren (trots att jag endast är 20…) och jag inser att jag måste skriva någon slags dagbok – antingen här eller för mig själv på hederligt gammalt papper – för att kunna titta tillbaka på vad som har hänt och för att kunna Minnas.
Mycket har hänt på ett år i London, och samtidigt inte en bråkdel av det jag Ville och Förväntade mig. Har nu två veckor kvar och sedan är det dags att förbereda mig för ett nytt år av utmaningar. Det året ska bli BÄTTRE på alla sätt och vis. Det MÅSTE bli det




RSS 2.0