Blabla...

Orkar inte längre ha denna prestationsångest, vill inte längre vara perfektionist, vill inte längre nedvärdera mig själv, vill inte längre vara missnöjd, orkar inte längre ha något kontrollbehov, vill inte längre behöva försöka. Jag vill vara nöjd med mig själv, känna stolthet och släppa all tanke på vad som är viktigt.
Vill vara.
Bara.



God natt.


Ibland får man vara lite ego.


HÄR ÄR JAG, TJOHO :P












Jag skäms över vissa människor.

Godmorgon.

Jag tänkte bara yttra mig lite om hur jag tycker att människor runt omkring oss beter sig.

JAG FÖRSTÅR INTE HUR KNÄPP MAN KAN VARA, HUR RESPEKTLÖST MAN KAN BETE SIG, HUR BLÅST MAN KAN VARA, ELAK, OFÖRSTÅENDE, RÄTT UT SAGT DUM I HUVUDET.

Ja, så måste ni väl ändå ha känt någon gång. Om ni någon gång suttit där, själv på en bänk och sent på kvällen, och blivit utsatt för alla äckliga och respektlösa män som gör och säger det ena och det andra till dig.  (Nu är ju det här mer riktat till oss tjejer,  men det kan väl säkert vara på andra hållet också...)
Kanske har du bara känt dig så besviken och att du faktiskt skäms över att du lever på denna jord tillsammans med vissa människor, när du hör och ser hur de beter sig. AAAH, jag är så trött på all skit runt omkring oss. Folk som vill andra illa, folk som förstör, folk som aldrig någonsin kan fatta vad som egentligen betyder någonting eller i alla fall kan tillåta andra att få uppleva det.

Anledningarna till mitt arga meddelande är ganska många.. Igår var jag dock på fest och fick vara med om det ena och andra både där och på väg hem. Jag är ganska stark och självständig när det gäller att säga vad jag tycker och ofta kan jag känna mig lugn och säker när jag går ensam genom stan etc, men igår gjorde jag inte det.
Tyvärr så hjälper det ju inte heller om man ställer sig och "predikar" om vad man tycker är rätt och fel till en knäpp, dum och förmodligen full person.

Ibland känner jag att jag vill ändra världen med mina egna händer. Haha, ja det är väl att ta i, men så känner jag. "Ååååh, kan inte folk bara göra som jag så skulle allt vara bra", kommer jag ihåg att jag tänkte när jag var mindre. Det hänger kvar än idag faktiskt, även om det är aningen naivt.

Hur som helst. Jag var tvungen att få ut lite av min ilska och besvikelse, nu känns det bättre.
Frukost, städning, film m.m. på schemat idag. Imorgon börjar skolan och då ska ju allt vara i sin ordning ;)

Ta hand om er och ta framförallt hand om VARANDRA!
Kärlek.

Kul att fota.

Fotade Matilda idag..

Här är några bilder:




















Avslappnande vecka..

Summering av veckan hittills:

Tivoli i Köpenhamn i måndags, storstädning hemma i kollektivet i tisdags, picknick och överaskning för Rasmus i parken och senare malmöfestivalen i onsdags, sol och bad på Lomma strand igår, idag shopping samt malmöfestivalen. Ja, det rullar på... Imorgon är det hattparty också, haha, härligt med teman :)

PUSS.


Nu är jag mer än upprörd.

Det har hänt igen. Jag skrev väl lite mer än ett A4 och vad hände?
ALLT FÖRSVANN!

Dumma blogg.

Hejdå.

Skriva om allt som händer & tänks - funkar ej.

Försöker många gånger skriva här på min lilla yttrande-sida, men det kommer ingenting. Finns inga ord att sätta till tankarna, så det får helt enkelt komma när det vill.

Igår var jag hur som helst med om världens konstigaste grej. Vi är några från The Hip Drop som skulle vara med på några dansevent, bland annat det som ägde rum igår. Eller, det var ingen dansevent egentligen men vi skulle i alla fall medverka. Whoop Dee Doo heter den så kallade 'gruppen' (?) från USA. De är ett bra antal människor som säger sig spela barnteater, vilket jag inte riktigt håller med om att det är. Hur som helst så var vi med i deras show som de hade igår vid midnatt, och det var helt galet och totalt out of the box. Grönsaks-ätar-tävling, folkmusik & folkdans, ett litet band med tjejer runt 16 år, sjuka kostymer, monologer (?), salsa dans, hoppande människor utklädda till morötter,  slutscenen i dirty dancing (där vi medverkade) och mycket, mycket mer.

Den här gruppen sammarbetar med människor dit dem åker och så sätter de ihop, ja, en slags galen föreställning som de filmar och lägger upp på sin hemsida. Dem följer ingenting förutom - Inga svordomar och nakenhet, resten är fritt att leva ut.  Ja, än en gång, helt galet och en ytterst annorlunda upplevelse.

Nu ska jag kila iväg till Nova Lund och handla mig några ting.
PUSS, sålänge.


Lite bilder från bästa dansveckan ever.



HEJHALLÅTJOHOHEJSANSVEJSANHAJTJAHELLO.

Lite bilder från SUMMER DROP här:




(Bäst)



(Jag och mina ursnygga vänner :)



(Alla lärare gathered together)



(svettigt värre :D)





 





 













Mer bilder finns på facebook ;)

PUSS SÅLÄNGE!


Liv utan virus är lika med toppen.

Fasen, fasen, fasen också.. Börjar bli riktigt dålig nu, som i sjuk alltså. Och dansveckan slutar inte förrän på söndag!
Vet inte vad jag ska göra för att förhindra det. Jag tänker ju INTE skippa några dansklasser, det kommer inte på frågan.
 Uschhhhh, vad jag inte tycker om det här.
Men WOHOO, vad jag älskar SUMMER DROP 2009!




(Bild från dansjobbet tidigare i somras) 

DANSLUSTEN BUBBLAR ÖVER.

Hola.

Kom för ett tag sedan hem från dansstudion i Malmö. Känner av träningsvärken rätt rejält, men inte lika mycket som annars. Klasserna är otroliga och jag kan inte vänta till Kenny Wormald och de andra kommer! So, so nervous but excited! :D
Helt jäkla underbart är livet när man får dansa så här! Inga förutsättningar, ingen kritik, ingen som dömmer - endast positiv energi och lust.

SUMMER DROP är helt UNDERBAART!

Nu ska jag fortsätta stretcha med Linn...
PUSS&KRAM PÅ ER ALLA.

stretching :P
  

TILLBAKA I LUND.

Hejsvej!

Nu sitter jag här i mitt vardagsrum i Lund, tillsammans med min bästaste vän Linn,
Jag börjar inte skolan förrän 24 augusti egentligen, men imorgon börjar det så kallade Summerdrop (som för er som inte vet, är ett dansläger där lärare från hela världen undervisar)

Det känns lite konstigt att vara tillbaka, som det alltid gör när jag har varit borta från ett ställe länge. Saknar ju redan min kära familj som attan, men det här ska nog gå. Det gör det ju alltid. Jag vet, jag borde ju ha lärt mig att vara ensam och ta hand om mig själv vid det här laget, men jag kan inte hjälpa det. Jag längtar alltid efter nära och kära, och jag hatar avsked av alla slag. Imorgon börjar dock dansträningen och då blir det fokus på annat håll!

Appropå ingenting så har jag köpt en ny kamera, efter att min förra Nikon D40 blev stulen.. Jag tänker inte avancera mig för mycket utan nöjer mig med en uppgraderad D60. Det känns fortfarande helt ofattbart men jag börjar vänja mig. Det är inte mycket som har gått min väg på sista tiden. Jag blir av med grejer stup i kvarten, inte bara för att jag tappar bort dem, utan för att jag ofta har sådan nedrans otur. Men jag ska bannemej ändra på det nu.

Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma och sedan välja något snyggt att ha på mig när det är dansdags imorgon. För snygg måste man ju vara när man dansar, eller? ;)

PUSS&KRAM.
Ha det topp!
Hoppas vädret som varit idag håller i sig för oss alla :)


RSS 2.0