Knas.

Jag och datadesign fungerar inte så bra ihop, därav min fula sida.. Haha.
Ska försöka fixa det när jag får tid?

Kram sålänge.

Knas.

Jag och datadesign fungerar inte så bra ihop, därav min fula sida.. Haha.
Ska försöka fixa det när jag får tid?

Kram sålänge.

Explosion.

 

Jag är så irvig, så ivrig, så ivrig hela tiden.
Jag vill mer, mer mer.
Blir jag aldrig, aldrig, aldrig nöjd?

Jag vill förbättras, utvecklas, färdas,
springa ikapp tiden tills det inte finns någonting längre.
När jag kommit ikapp vill jag att min energi ska få utlopp,
så att jag tillslut exploderar!
Det är precis vad jag vill.
Helst nu.
Med en gång.

BOOM!






KOREOGRAFITÄVLING MED MERA .

Stressistress nu,  så jag hinner tyvärr inte tömma hjärtat på ord och tankar, trots att jag väldigt gärna hade viljat! Jag tänker dock en snabbis skriva att det imorgon är KOREOGRAFITÄVLING KL 19.00 PÅ LUNDS STATSTEATER, och det finns platser kvar - SÅ KOM!

Jag har själv inget bidrag i år faktiskt, men jag ska sjunga "Someone like you" från musikalen "Dr Jekyll and Mr Hyde"
Jag är supernervös eftersom jag inte fixat kläder eller kostym än (och det är imorgon!), men det ska bli grymt kul :)
Trots att jag inte har någon familjevän eller så, som kommer..
Så kan det vara när man bor nere i tjotahejti.

Hur som.
Nu ska jag packa, städa lite, fixa och trixa.. sen sova!
PUSS&KRAM, LOJS!

p.s. Glöm för tusan inte att ta hand om varandra!

KÄÄÄRLEK!

"Black Silk", höjdpunkten förra veckan!

Hejhopp!

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men utanför denna sida rullar livet sannerligen på.
Helgen har dock mest spenderats med plugg. Jag skrev precis hela lördagen på en Kulturanalys-uppgift och vad hände?  När jag skulle skriva klart sista biten dagen efter, så var allt borta! Helt otroligt och fruktansvärt! Jag fick panik en stund och tänkte för ett tag skita i hela uppgiften, men min ilska ledde till att det började brännas i fingrarna och jag skrev om alla fem nedrans sidor.
Ja ja, så snett kan det gå ibland.. Lite för många motvindar har det varit på sista tiden dock, men det ska det bli ändring på! Hoppas jag i alla fall..

Hur som helst så var jag på Skånes Dansteaters föreställning "Black Silk" på Malmö Operan i fredags, vilket var helt underbart. Jag kan faktiskt tycka att deras föreställningar är lite tråkiga och överdrivet repeternade ibland, men detta var något helt annat, jag blev verkligen positivt överraskad!

Stora scenen dränks i hundratals asiatiska lyktor, sjutton dansare samt Malmö Operaorkester och kör i hårdrockstappning (I andra akten är musiken bearbetad från Nightwish-musik till ett symfonsikt stycke)
Om du/ni är intresserad av dans så borde ni verkligen se den!

Wops, nu måste jag gå för snart börjar en föreställning inne på Statsteatern! Massa söta ettor och tvåor som ska uppträda :)

Vi hörs senare!
PUSS!

STIPENDIUM :)

Tråkväder och åter tråkväder.. Nu vill jag ha sol igen!
Fast i och för sig så behöver jag inte ha lika dåligt samvete över att jag sitter inne hela dagen.
Sedan kan jag inte tillåta mig själv att bli pessimistisk, då jag precis fått reda på att vi har fått ett (av alla) stipendium vi sökt! (till min och min väns produktion vi ska sätta upp) Ingen stor summa men det täcker hela lokalhyran!
SÅ TJOOHOO FÖR DET! :)

Nu ska jag ta mig en kopp te och försöka göra klart matten. Sedan blir det mer roligt plugg och tillsist gymdags!
Ska också försöka hinna med sångträning samt inlärning av repliker idag! Japp, mycket jobb på schemat. Helst hade jag velat pyssla lite, shoppat,  fikat på stan och lite sånt,  men det får bli någon annan dag.
Attans söndagar.
Men jag har bestämt mig för att hålla humöret uppe idag, trots att det är söndag ;)

Vi hörs och ses, hoppas jag!

Appropå att höra och se - KOM OCH TITTA PÅ VÅR KOREOGRAFITÄVLING, ONSDAG 21 NOVEMBER! (Boka biljetter på www.dansomusikal.se)
Jag har inget bidrag med i år, som jag haft tidigare år, men jag ska sjunga en sololåt i alla fall, vilket ska bli jättekul :)




Kom ihåg att hålla humöret uppe! PUSS SÅ LÄNGE! /Lojs


I'm gonna live forever!



Tänkte bara säga Hej en snabbis.
Har precis kommit hem från Bion där jag såg den nya filmversonen av musikalen FAME. Den var både bra och mindra bra, av olika anledningar. Gillar den första filmen bättre måste jag dock säga.

Hela dagen har varit riktigt tuff med massvis lektioner och rep. Min hjärna känns ganska borta för tillfället, och så kommer det nog kännas tillmatteprovet nästa vecka. Efter det blir jag fri!
Imorgon ska jag dock inte plugga matte hela dagen, utan faktiskt upp och hoppa för att ta mig till Malmö och gå på Nallekonsert. Hela danstrean medverkar i den nämligen, och bjuds det på troll och häxor så måste man ju se det ;)

Efter det är är det plugg och sedan, till sist FESTDAGS.
Söndagen utgörs av plugg, plugg och åter plugg och om jag hinner med, lite träning! :)
Nu ska jag försöka sovasnart, eftersom jag alltid sover cirka 5, 6 timmar per natt, och borde ta igen lite.

Vi ses!
Pusss

<3

Någon av det härligaste jag sett från Ellen, who I looove :)
Och Hudson såklart!

Japp.


Tisdag igen.

Nu börjar affish-bilden bli klar till föreställningen som jag och en vän sätter upp.. Lite redigering, på med titel, datum, tider osv, så ska den snart upp på alla torg i skåne :)

Ja, det var väl den goda nyheten. Den dåliga är att "hyresvärden" till lokalen där vi ska sätta upp föreställningen, idag mailade och skrev att vi inte längre kan sätta upp den i november! Vi måste vänta till Januari! Dumma skiiit, säger jag då. Hur som helst finns det inget att göra någonting åt, det enda som kan göras är att se positivt. Vi får mer tid att arbeta med allt (på gott och ont eftersom vi ville få det "överstökat"), vi kan locka mer folk och vi behöver inte stressa lika mycket.
Så ja, visst kan man nog hitta något positivt i allt.

Ja, det var det. Idag har jag haft kompledigt vilket varit skönt. Jag har varit på stan, lunchat med Matilda, gymmat en evighet, och pluggat sångtext! Imorgon ska hela klassen ha masterclass med sånglärare och inbjuden pianist nämligen, så det gäller att kunna sin låt. Det ska bli spännande och kul, men aningen nervöst. Bra träning dock, innan alla auditions börjar i februari! Aaaah!

Nu ska jag plugga lite matte eftersom vi snart ha prov på det svåraste kapitlet någonsin! Efter det är det bara ett kapitel kvar och sedan är jag fri! Tjohoo, aldrig mer matematik! :D

Vi ses, hoppas jag :)
PUSS

(Här är bilden, som för övrigt ännu ej är klar)


Långhelg med mami.

Hallådär.

Det var inte igår minsann! Nej, men nu sitter jag här sördu! Och min kära mami är på besök hos mig i Lundastaden. Vi har det mys och sådär. Jag har långhelg pga kompedigt från skolan. Känns både bra och dåligt. Bra för att jag kan spendera tid med min kära mor, dåligt eftersom jag vill dansa, som vanligt. Det får bli gymmet imorgon helt enkelt! Någon träning måste ju ske.

Idag har vi hur som helst spenderat vår tid i Malmö där vi shoppat en aning. Inte så jättebra, då jag inte har några som helst pengar, men superbra eftersom man blir så glad!
Jag känner att mitt beroende av att kika in på andras bloggar har resulterat i dåliga vanor.. Jag blir för varje dag mer och mer intresserad och beroende av mode samt kläder, vilket jag inte alls varit förut. Visst har jag haft rätt stor koll på vad jag sätter på mig och så, men nu tar det lixom aldrig stop :P Jag vill bara ha massa, massa hela tiden! Not soooo goood :$

Jaja.. så kan det gå.

Nu ska jag läsa COSMOPOLITAN och fundera över varför Idol har blivit som det blivit.
Tack och hej.
PUSS.


Vill ha sommar och känna mig sådääär piggelin-glad.


RSS 2.0